Haberler - Duyurular
30.09.2022 2022-2023 Burs Başvuru
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.   Burs Başvuru Sonuçları Kasım Ayı içerisinde Web Sitemiz Üzerinden Açıklanacaktır.
Konya Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi
Anasayfa / Faaliyetlerimiz / Eğitim

Konya Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi

Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi, 5 Mayıs 2007 Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açılmıştır. Konya'da toplam 1600m2 kapalı alanlı, bodrum kat ve giriş katı ile birlikte toplam üç kattan oluşan kültür merkezi binası inşaatı 2006 yılında dört ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, Selçuklu Belediyesi'ne teslim edilmiştir. Kültür Merkezi'nde kütüphane, sosyal amaçlı salonlar, meslek edindirme kursu ve seminer salonlarını yer almaktadır. Bina toplantı, sergi, gösteri, gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle hizmetlerini sürdürmektedir.

HAKKIMIZDA   |   FAALİYETLERİMİZ   |   BURSLAR   |   BASIN ODASI   |   MEDYA ARŞİVİ   |   ÖDÜLLER   |   SEÇİM

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI