06.10.2020 Mütevelli heyet seçimleri
Mütevelli heyet seçimleri zorunlu olarak 6 Aralık tarihine ertelenmiştir. Detaylar için Tıklayınız.
2021-2022 Burs Başvuru Sonuçları
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2021 - 2022 eğitim öğretim dönemi burs başvuru sonuçları açıklanmıştır.   Burs Başvuru Sonuçları için buraya tıklayınız.
Konya Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi
Anasayfa / Faaliyetlerimiz / Eğitim

Konya Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi

Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi, 5 Mayıs 2007 Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açılmıştır. Konya'da toplam 1600m2 kapalı alanlı, bodrum kat ve giriş katı ile birlikte toplam üç kattan oluşan kültür merkezi binası inşaatı 2006 yılında dört ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, Selçuklu Belediyesi'ne teslim edilmiştir. Kültür Merkezi'nde kütüphane, sosyal amaçlı salonlar, meslek edindirme kursu ve seminer salonlarını yer almaktadır. Bina toplantı, sergi, gösteri, gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle hizmetlerini sürdürmektedir.

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI