30.09.2022 2022-2023 Burs Başvuru
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.   Burs Başvuru Sonuçları Kasım Ayı içerisinde Web Sitemiz Üzerinden Açıklanacaktır.
Ümraniye Selçuk Ecza 50.Yıl İlköğretim Okulu
Anasayfa / Faaliyetlerimiz / Eğitim

Ümraniye Selçuk Ecza 50.Yıl İlköğretim Okulu

Ümraniye Yukarı Dudulu mahallesinde yer alan ve arsası Selçuk Ecza Holding bünyesindeki Selçuklu Turizm ve ınşaat A.Ş. tarafından bağışlanan okulun inşaatına; Ocak 2008'de başlanmış olup, Selçuk Ecza'nın 50. kuruluş yıldönümüne rastlayan 10 Ekim 2008 tarihinde açılışı gerçekleştirilmiştir. 1.800m2 oturum alanı olan bina toplam 10.000m2 inşaat alanına sahip olup; bodrum kat, zemin kat ve üç normal kattan oluşmaktadır. Okulda son teknoloji ile donatılmış iki adet fen bilimleri laboratuvarı, iki adet bilgi teknolojisi sınıfı, bir adet iş tekniği atölyesi ile müzik ve resim sınıfları, 32 adet de derslik bulunmaktadır. Bodrum katta 140 kişilik konferans ve tiyatro salonuna ilaveten iki adet beden eğitimi salonu, kantin ve hizmetli lojmanları bulunmaktadır. Ayrıca çatı katında çatı arası boşluktan yararlanılarak 250m2 büyüklüğünde yemekhane ve mutfak bölümü oluşturulmuş, öğrencilerin beslenme sorunu giderilmiştir. Tüm okul çevresi duvar ve tel çitler ile çevrilerek okul güvenliği sağlanmış olup, 5000m2 büyüklüğündeki okul bahçesinin düzenlenmesi ve ağaçlandırılması yapılmıştır. Okul tüm donanımı ile 2008-2009 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir.

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI